Slik feilsøker en Dodge Transmission

Dodge sendinger ta makten skapt av motoren og omdirigere den til forskjellige girvalg. Problemer med uberegnelig og tidlig skiftende, grøsser eller vibrasjoner og overoppheting er tegn på at overføring problemer har startet. Dodge automatgir bruke væske til å overføre makt innenfor overføring og ut til drivakselen. Sine manuelle girkasser har metall tannhjul, som må være masket og unmeshed for at kjøretøyet jevnt skifte gir. Å feilsøke en Dodge overføring betyr å undersøke mulige årsaker og søker effektive løsninger. Instruksjoner
automatgirkasser
en

Sjekk gulvet i garasjen for væske lekkasje. Automatgir væske ser ut som kirsebær sirup. Hvis det kommer ut av oljen påfyllingsrøret, kan problemet være forårsaket av et tett filter eller pustepause vent forårsaker automatgir væske til å sikkerhetskopiere. Det er hovedsakelig to selene i en overføring, foran segl og ryggen. Inspiser begge selene for å finne det punktet av lekkasje.
2

Løft panseret på Dodge din, ta oppmerksom på eventuelle uvanlig lukt som kommer fra motorrommet. En overopphetet automatgir gir en sterk brent lukt. Overoppheting kan skyldes et lavt væskenivå, tette linjer eller intern glidning.
3

Lytt til overføring. Bruste lyder eller summende kommer fra overføring kan være forårsaket av lavt væskenivå eller en defekt momentomformer.
4

merke til Dodge er skiftende mønster. Tapte tannhjul eller uberegnelig skiftende mønstre kan noen ganger skyldes defekte vakuum trepunkt kontroll, bandet svikt, brutte linjer eller en intern feil som intern clutch svikt.
Manuelle girkasser
5

Se girspaken. En dårlig manuell girkasse vil komme ut av gir når skiftende giret i fri.
6

Lytt når du flytter som alle skift skal være stille og glatt. Den manuelle girkassen har innvendige tannhjul som kalles synchronizers som beveger de viktigste tannhjulene i et annet gir jevnt. Hvis du hører en skrapelyd i alle gir, blir synchronizers sviktende.
7

merke til innsatsen det tar å skifte fra ett gir til et annet, særlig hvis innsatsen endringer fra ett gir til en annen. Clutchen har noen innspill inn i muskelen det tar å flytte girspaken, men det pleier å være lik på tvers av tannhjul. Hvis det tar mer innsats for å sette opp sendingen i første enn det gjør i tredje, kan overføringen være sviktende.
8

Kontroller motorfester. Slitte eller ødelagte fester kan føre til en manuell girkasse å hoppe ut av gear.
9

Ta bilen til service og be mekaniker til å se etter metallspon eller registreringer i overføring væske eller klamrer seg til magnetisert overføring bunnpluggen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67316.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer