Slik feilsøker en Fuel Pump ustand i en Porsche 944

De fleste biler på veien i dag, inkludert 1991 944 Porsche, kommer med en elektrisk drivstoffpumpe. Drivstoffpumpen er plassert inne i bensintanken og sender drivstoff fra tanken til drivstoff linjene i bilen. Bensinpumpen på Porsche vil mislykkes fra tid til annen, og må byttes ut. Det er imidlertid viktig å riktig feilsøker drivstoffpumpen for å sikre at den skal erstattes i stedet for en annen komponent i brennstoffsystemet. Du trenger
Tenger
tenningsinnstilling
Fuel trykkmåler
Vis flere instruksjoner
en

Koble drivstoff trykkmåler til Schrader ventil av din Porsche motor. Ventilen er plassert nær toppen av motoren og gjør at du kan skru på måleren.
2

Snu 944 motor på og la den inaktiv. Se på måleren og lese dagens drivstoff trykket nivå av bilen. Drivstofftrykket på Porsche 944 skal være mellom 46 og 51 pounds per kvadrattomme.
3

Test drivstofftrykket regulator for å se om det fungerer. Dersom brenselet trykket er lavt, kan regulatoren være årsaken istedenfor bensinpumpen. Finn drivstofftrykket regulator, som er i nærheten av Schrader ventil, og lett presse drivstoff linjen koblet til det mens drivstoff trykkmåler er tilkoblet og motoren går på tomgang. Hvis drivstoffet trykket går opp så du klemmer på drivstoff linje, så bør du erstatte drivstoff trykkregulator før du forsøker å erstatte drivstoffpumpe.
4

Watch etter tegn på at bensinpumpen ikke fungerer riktig. To store tegn på en dårlig bensinpumpe inkluderer Porsche nekter å starte og bilen drøye når du prøver å akselerere mens du kjører.
5

Sjekk om bensinpumpen begynner å jobbe når Porsche-batteriet er slått på. Sett tenningsnøkkelen i tenningen og vri batteriet på, men ikke motoren. Lytt å avgjøre om bensinpumpen begynner å jobbe når batteriet er strømførende. Pass på å gjennomføre denne testen i et rolig sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67309.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer