Hvordan vite om Fuel Pumper gikk ut

De fleste biler på veien i dag kommet med en elektrisk drivstoffpumpe installert. Bensinpumpen sitter inne i bensintanken på bilen og tar drivstoff fra tanken og presser det inn i drivstoff linjer. Fordi det kan være vanskelig å få til drivstoffpumpen i tilfelle du trenger å erstatte det, bør du feilsøke pumpen første til å vite om den har gått ut eller en annen del av bilens drivstoffsystem må skiftes. Du trenger
Fuel trykkmåleren
tenningsnøkkelen
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Lytt til drivstoffpumpen til å engasjere seg så snart bilens batteri er slått på. Mens du sitter i førersetet på bilen, setter tenningsnøkkelen i tenningen og vri den en innstilling til høyre slik at batteriet er på, men bilens motor er det ikke. Så snart batteriet er på, bør drivstoffpumpen engasjere og begynne å sende drivstoff gjennom drivstoffslanger av kjøretøyet. Hvis du ikke hører pumpen fungerer, bør du erstatte det. Gjennomføre denne testen i et rolig sted eller få hjelp av en annen person som kan lytte til pumpen mens du vrir om tenningsnøkkelen.
2

se etter tegn fra bilen at bensinpumpen er sviktende . To viktige indikatorer er når motoren ikke vil starte, eller det boder når du prøver å akselerere mens du kjører.
3

titt på hva dagens drivstoff trykket er for bilen din. Ta en drivstoff trykkmåler og koble den til bilens Schrader ventil. Ventilen er vanligvis plassert nær toppen av motoren og ser veldig lik en sykkel eller bil dekk luftventilen. Når brenselet manometer er koblet til ventilen, starte motoren og la den gå. Les måleren for å se hva dagens drivstoff trykket er. Sammenlign dette med produsentens spesifikasjoner for å finne ut om trykket er for lavt. Du kan finne produsentens spesifikasjoner for riktig drivstoff trykk fra en automatisk reparasjon guide eller ved å ringe din lokale forhandler.
4

Sørg for at drivstoff trykkregulator fungerer som den skal. Når kjøretøyet har et lavt drivstoff press, kan lese drivstoff trykkregulator være årsaken til problemet i stedet for en dårlig bensinpumpe. Regulatoren kan vanligvis funnet i nærheten av Schrader ventil. Den har en svart bensinslangen som går fra den. Hold drivstoffet manometer koblet til Schrader ventil og slå av motoren på, slik at den går på tomgang. Bruke et sett med tang for å sakte presse drivstoff linjen koblet til regulatoren og se på drivstoff trykkmåler. Hvis måleren viser drivstofftrykket går opp, er regulatoren årsaken til lavt trykk og bør fikses.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67292.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer