Feilsøking en 2000 Nissan quest Heater

Nissan quest bruker oppvarmet kjølevann fra motoren til å overføre varme til kupeen ved ruting kjølevæske til en liten radiator bak midtkonsollen. Varmen igjen i ovnen kjernen er flyttet gjennom kupeen ved en vifte styres av brytere på dashbordet. Alle deler av systemet kan svikte og avbryte strømmen av varm luft, nødvendiggjør noen feilsøkingstrinn. Instruksjoner
en

Sjekk hvor mye varme som blir satt ut av ovnen og temperaturen i den oppvarmede luften. Hvis temperaturen er kjølig, er kjølevæske ikke strømmer inn i den varme kjernen. Hvis mengden av varm luft blåses inn i kupeen er lavt, er varmeapparatet fan eller ovnen fan bryter på feil.
2

Look for kjølevæske på gulvet i kupeen. En lekker varmeapparat kjerne vil smitte kjølevæske på gulvbordene eller gulvet av garasjen. Varmeren kjernen, kan slangene eller koblinger skal miste kjølevæske.
3

Sjekk sikringsskapet dersom varmeapparatet viften ikke fungerer i det hele tatt. Det elektriske kretssystemet kan ha kortsluttet eller en ledning kan være brutt. Sikringsboksen i en Nissan Jakten er over førerens venstre kne. ​​
4

Kontroller kjølevæskenivået. Dersom kjølevæsken er lav, kan det ikke være å få til varmeapparatet kjernen.
5

Undersøk termostat. Hvis den ikke vil lukke, vil kjølevæsken ikke la motoren varmes ovnen kjernen. Åpne panseret når motoren er kald. Start motoren. Den øvre slangen bør holde seg kaldt til motoren varmes opp. Så det bør endre temperatur. Hvis den ikke gjør det, er kjølevæske ikke får til varmeapparatet kjernen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67289.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer