Slik tester Fuel Pressure in My 1992 Camry

The 1992 Toyota Camry var enten tilgjengelig med en 2.2L firesylindret motor, eller en 3.0L V6. Prosessen for å kontrollere for bilens trykket er det samme i begge modeller. Anbefalt drivstoff press for 1992 Camry er mellom 38 og 44 psi (pounds per kvadrattomme). Dette er den samme for begge motorene. Den eneste måten å teste drivstofftrykket er å bruke et brensel trykkmåler. Hvis drivstoffet trykket er over streken, kan det tyde på et problem med bensinpumpen eller drivstoff regulator. Du trenger
Fuel trykkmåler
Shop fille
Assistant
Vis flere instruksjoner
en

Slå av 1992 Camry motor. Åpne bilens panser og støtte den med propellen stang.
2

Inspiser tilbake halvparten (nær frontruten) i motorrommet for å finne drivstoff rail. På den fire-sylindrede modell, er drivstoffet skinnen meget nær frontruten. På V6-modellen, er drivstoffet skinnen mellom sentrum av motorrommet og frontruten. Brenselet skinnen er et stort rør som løper horisontalt på tvers av den bakre halvdel av motoren. Den går langs inntak manifold.
3

Finn drivstofftrykket test porten på drivstoff rail. Dette kalles også en Schrader ventil. Det ser veldig lik en dekk ventil. Det kan ha et lokk på den. Hvis den gjør det, må du fjerne det.
4

Fest drivstoff trykkmåler port til ventilen. En liten mengde brensel kan komme ut av forbindelsen. Vær forberedt på å tørke den med en ren butikk fille.
5

Hold bensinmåler stødig i hånden. Spør din assistent for å sette inn tenningsnøkkelen og vri den til "On" posisjon. Ikke la din assistent dra motoren rundt. Som drivstoffsystemet pressurizes, vil du legge merke til at målerviseren begynner å bevege seg. Etter noen sekunder vil det bli jevn. Stillingen den holder seg stabil i er drivstoff press lesing. Spør din assistent å fjerne nøkkelen og koble bensinmåler og sett på lokket, om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67287.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer