Slik feilsøker en 1986 Chevrolet Suburban Heater

The 1986 Chevrolet Suburban bruker varme skapt av motoren og distribuert av kjølevæske i radiatoren til varmeapparatet kjernen for å gi komfort for passasjerene. Varmen blir sirkulert gjennom passasjerrommet ved en vifte som styres av et sett av brytere og brytere på dashbordet. Når noe av dette systemet svikter, mister Chevy Suburban varme. Instruksjoner
en

Hold hånden foran ovnen vent. Føler temperaturen på luften blåser fra ventilen. Hvis luften er kald, er varme kjølemiddelet fra motoren når ikke den varme kjernen. Hvis ingen luft blåser gjennom ventilen, kan viften har mislyktes.
2

Inspiser under Suburban og se om det lekker kjølevæske på gulvbordene eller på bakken under. En lekkasje i varmeapparatet kjernen eller noen av slanger eller koblinger som kobler varmeren med radiatoren kan være grunnen til at varmeapparatet ikke blåser varm luft.
3 p Hvis varmeren ikke reagerer i det hele tatt, kan sikringen kontrollere varmeren ha blåst. Se i sikringsboksen under dashbordet, som ligger i mellomrommet nær førerens venstre kne, og sjekke sikringer to og tre. Hvis en sikring ser brent eller tynn stripe inni sikringen ser ut til å være brutt, er sikringen gått. Skift ut sikringen med en ny.
4

Slå av bilen og la den avkjøles. Når motoren er kald å ta på, åpne radiator ved å vri lokket mot klokken. Se innsiden for å sørge for at radiatoren er fylt med kjølevæske. Dersom kjølevæske nivået er lavt, kan det ikke være å få til varmeapparatet kjernen.
5

Sjekk termostaten. Termostaten holder kjølevæske inne i motoren til det varmes opp, og det åpner for å tillate kjølevæske å strømme til varmeapparat kjerne. Hvis det ikke åpnes, vil varmeren kjernen ikke varme opp. Start motoren med panseret opp og motoren kald. Den øvre radiator slangen bør være kul til motoren varmes opp og så det bør bli varm når termostaten åpner. Dersom slangen holder seg kald, har termostat mislyktes og bør byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67279.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer