2002 Ford Windstar ladesystem kontrollmetoder

Tester av bilens ladesystem i år tidligere involvert noen komponenter, inkludert batteri, dynamo og spenningsregulator. I senere-modell biler, som for eksempel 2002 Ford Windstar, har spenningsregulator blitt integrert i dynamoen og derfor doe ikke kreve testing. Det er tre testprosedyrer for ladesystemet - fra batteriet, fra dynamoen og fra lysere eller strømuttak. Ved Battery

Start motoren og la den nå driftstemperatur. Plasser et voltmeter er sonder på batteripolene og sjekke spenning. Hvis spenningen ikke er mellom 14,1 og 14,7 volt, vet du at det er et problem, men det kan være batteriet, dynamo eller ledninger.
På Dynamo

Plasser den positive probe på voltmeteret på den positive utgangsterminalen på dynamoen og plassere den negative probe på et legeme bakken. Hvis avlesningen er ikke mellom 14,1 og 14,7 volt, er dynamoen problemet.
På Lighter Outlet

Kjøp en spenning leser som plugges inn i strømuttak fra en auto deler butikken. Plugg i leseren og lese displayet. Hvis spenningen faller under 14,1 volt eller er høyere enn 14,7 volt, er et problem indikert. Leseren er ikke 100 prosent nøyaktig og videre testing vil være nødvendig å finne problemet.
Kontroll Ledninger

Kontroller tilkoblingene på batteriet og dynamoen. Batteriet har en positiv og negativ kabel som kan løsne eller korroderte. Generatoren har en ledning, den viktigste kraften wire, som er sikret med en mutter. Kontroller at tilkoblingen og ledningsnett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67266.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer