Hva er årsakene til brems booster nederlag?

I 1950 , kasse Bendix "Master - Vac " brake booster , som er design som de fleste av dagens bremse økte er modellert etter . Bremsen booster opererer ved hjelp av vakuum fra motoren og interne ventiler . Det finnes flere vanlige årsaker til en brems booster svikter. Oljelekkasje

Over tid kan en master sylinder begynne å lekke . Hvis O-ringene tette stempel på innsiden av master sylinder funksjonsfeil , vil bremsevæske begynne lekker tilbake i brems booster. Bremsevæske tærer på gummipakninger og ventiler og til slutt fører til at membranen eller ventiler inne i booster til å mislykkes . Dette er grunnen til at mange av erstatning boosters kommer med en master sylinder som allerede er installert .
Age

Alder er en annen vanlig årsak til svikt. Den booster kropp er vanligvis laget av stål og er satt sammen i to halvdeler. Forseglingen mellom de to halvdelene kan begynne å ruste eller bare skille på grunn av alder og begynner å lekke . Når denne lekkasje , er det vakuum- trykket ikke er tilstrekkelig til å tillate den booster for å fungere ordentlig. Dette er lett diagnostisert av en hvesende lyd som kommer fra booster.
Defekt

Akkurat som de fleste auto deler , er booster masseproduserte . Produksjonsprosessen kan føre til noen feil produsert boosters som gjør den til auto deler butikken . Disse feilene kan føre til umiddelbar eller tidlig booster svikt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67261.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer