Hvor å Test en Delco 12V Generator

Testing en Delco 12-volts generator, også kjent som en startmotor, kan gjøres som en del av en bil feilsøkingsprosedyre. Du har mest sannsynlig har en defekt startmotor hvis du opplever følgende scenario: Du prøver å slå på bilen din, og alt du hører er en metallisk skrikende støy; bilen vil ikke ikke starte, og lysene er lyse. Å sørge for at motoren er defekt, må du følge en bestemt protokoll. Du trenger:
Startkabler
Mechanic hansker
Bilbatteri
Vis flere instruksjoner
en

Fjern startmotoren fra bilen. Instruksjoner om hvordan du fjerner Startmotoren kan variere etter merke og modell. Du kan kjøpe manualer for merke og modell på de fleste auto deler butikker. Du kan finne en generell veiledning i Resources.
2

Place startmotoren på bakken. Ta på mekaniker hansker for å beskytte hendene. Det er viktig at du ikke røre motoren med hendene under testing. La motoren på bakken under hele testperioden.
3

Koble den svarte genseren kabelen til minuspolen på batteriet. Koble den andre enden av jumperen kabelen til skruen på kroppen av startmotoren.
4

Koble den røde genseren kabelen til plusspolen på batteriet og berøre den andre enden til terminalen på baksiden av solenoiden. Spolen er området på startmotoren som har kabler som er koblet til den.
5

Test startmotoren for å se om det fungerer. Når du berører startmotoren med rød genser kabel, vil det skape noen gnister og vil slå på startmotoren. Hvis startmotoren begynner å spinne, er det i stand. Hvis ingenting skjer, er startmotoren ødelagt og må byttes ut. Denne testen vil bare teste startmotoren og ikke det ytre magnetventil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67256.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer