Slik feilsøker en 2002 Dodge Neon Transmission

Hvis sendingen begynner å skli på 2002 Dodge Neon, er du kanskje tenker om tomme lommer. Flere ganger enn ikke, kanskje du bare trenger å legge noen overføring væske for å fikse problemet. Før du tar din Neon i girkassen butikk, kan det være lurt å gjøre noen feilsøking av dine egne. Du trenger
Keys
Rag
Kjør opp ramper
Tire blokk
Lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Se under bilen der bilen er parkert hele natten for å se om du har en plass på bakken. Hvis du har en lekkasje, sette fingeren på det å se om det er rødt. Hvis lekkasjen er rød i fargen, da har du en overføring væske lekkasje. En overføring væske lekkasje vil føre til at overføringen mislykkes. Du vil finne noen tips om å lokalisere lekkasjen i et trinn nedenfor.
2

Få overføring varmet opp ved å kjøre din Neon rundt kvartalet et par ganger. Parkere bilen og satt i nødbremsen. La motoren fortsetter å løpe. Åpne panseret på Neon din.
3

Finn overføring peilepinnen. Det er plassert på siden av motoren i nærheten av skriften. Overføringen peilepinnen vil være merket "overføring". Trekk ut peilepinnen og tørk av med fille. Sett peilepinnen og trekk den ut igjen. Kontroller nivået av væsken. Væsken er full på "full hot"-linjen som er angitt på peilepinnen. Hvis sendingen er lite væske det vil ikke fungere skikkelig.
4

Se på fargen på overføring væske på peilepinnen. Hvis væsken er ikke rødt, så må du endre overføring væske.
5

Plasser stasjonen opp ramper foran forhjulene og kjøre bilen opp. Slå av motoren. Sett i nødbremsen og sett dekk blokken bak en av de bakre dekk.
6

La motoren avkjøles helt før du går videre til neste trinn.
7

Slide under fronten av bilen og lokalisere overføringen. Den er festet til den side av motoren. Du kan identifisere overføringen fordi peilepinnerør er knyttet til den.
8

Shine lommelykten hele sendingen og se etter eventuelle lekkasjer fra girkasse pan eller bolig. Se etter løse eller ødelagte elektriske tilkoblinger, noe som kan føre til at overføring til funksjonsfeil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67255.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer