Pacifica fjernstart Issues

The Chrysler Pacifica har utstilt problemer med sin fjernkontroll start kontroll. En teknisk service bulletin (TSB) utgitt av produksjon dekker noen av de eksterne start problemer Pacifica eiere har opplevd. Selv om bare noen få spesifikke problemer kan oppstå med kontrolleren, kan disse problemene hindre at det fungerer som det skal, kan føre til vanskeligheter med å få inn Pacifica din. Dødt batteri

ekstern start på Pacifica kjører på et batteri i telefonen. Dette batteriet avløp over tid, hindrer den eksterne start fra arbeidslivet. Du kan enkelt bytte batteriet ved å gå til en lokal forhandler og kjøpe en ny. Du må programmere fjernkontrollen start hvis det ikke fungerer ordentlig etter at du bytter batteri.
Remote Starter ute av funksjon

TSB publisert på Pacifica gjelder ekstern starteren sviktende . Denne fjernkontrollen start problemet stammer fra en bryter i panseret på Pacifica sviktende. Den sugetraktbryter svikt ikke tillater ekstern start å jobbe fordi det fører til at fjernstart kontroll for å lese en feil i systemet. Du må erstatte sugetraktbryter før den eksterne start vil fungere ordentlig.
Programming

eksterne start på Pacifica tidvis krever omprogrammering for ingen spesiell grunn, forårsaker du å måtte bruke tenningsnøkkelen innimellom. Hvis den eksterne start ikke fungerer, kan du prøve å starte Pacifica med tenningsnøkkelen og deretter forsøker den eksterne start igjen.
LED lys

ekstern start på Pacifica sender et signal til mottakeren på bilen. Mottakeren kan mislykkes, hindrer den eksterne start fra arbeidslivet. En LED-lampe blinker på fjernkontrollen start kontrolleren hvis den eksterne start fungerer. LED-lampen på kontrolleren blinker som en indikator på et problem med mottakeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67240.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer