Hvordan sjekke A /C Kuldemedium

Kontrollere A /C kuldemedium kan forhindre kostbare reparasjoner i henhold til Bilpleie hjemmeside. Bilen er A /C, eller klimaanlegg, kjøler ved hjelp av et kjølemiddel. Biler som framstilles under bruk R 1994-13a i stedet for R-12 freon benyttes i tidligere modeller. R-13a er mer miljøvennlig enn R-12 freon. Men de to ikke blande, så sørg for at du vet hva slags bil er A /C bruker. Du trenger
Auto manuell
A /C manometer
Vis flere instruksjoner
en

lest din bil bruksanvisningen. Gjennomgå diagram som viser din HVAC system. Også finne informasjonen i håndboken gi den type kjølevæske systemet bruker. Hvis det ikke er i manualen, se etter en etikett under panseret som viser hvilken type kuldemedium.
2

Finn A /C, eller HVAC, enhet under bilens panser. Finn lavt press linjen på HVAC system. Det er en stor linje som er stål og ser annerledes ut enn de andre slanger og ledninger under panseret.
3

Fjern den blå hetten på slutten av lavt trykk linje. Skru den ved hjelp av hånden din ved å vri den mot venstre.
4

Koble A /C manometer til linjen. Bruk Quick-connect snap fitting på måleren.
5

Se på måleren. Måleren måler trykket i pounds per kvadrattomme, eller psi. De målere har et farget bånd på måleinstrumentet for nøyaktighet. Vanligvis indikerer en lesning som faller innenfor den grønne bandet ditt kjølemiddel nivå er tilstrekkelig. Imidlertid indikerer en leser i det røde båndet lave nivåer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67235.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer