Ford Windstar Dome Light problemer

The Windstar er en familie mini-van produsert av Ford Motor Company. Rapporter om dome lys problemer i Windstar er funnet på mange bil gjennomgang nettsteder inkludert Edmunds. The dome lys lyser opp indre av Windstar. Rapporterte dome lys problemer varierer fra pære problemer til store problemer med kablingen. Blown Bulb

Ford Windstar har to takbelysning, en plassert mot fronten av bilen, og en på baksiden av van. Noen Windstar eiere kan oppleve en tidlig blåst dome lys. Denne kuppeloverlys problemet oppstår i det fremre kuppel lys, samt den bakre kuppeloverlys. Ingen spesifikk årsak er knyttet til denne dome lys problem og kan lett repareres ved å bytte pære.
Fortsatt lyser

Mange klager blir rapportert av Ford Windstar eiere om kuppelen lys igjen på etter at dørene er lukket. Denne kuppel lys problemet er tilskrevet til en svitsj problem inn i dørpanelet. Bryteren er å bryte eller oppsprekking, slik at kontakten på bryteren ikke er i inngrep. Når kontaktene ikke engasjere, forblir dome lys på. Fordi kontaktene ikke er engasjerende, de takbelysning fortsatt motta spenning.
Dome lys flimrer

Ford Windstar kunne ha et problem med kuppel lys flimring under normale kjøreforhold. En teknisk service bulletinen ble publisert om dette dome lys problem. TSB sier at en kabling problem som forårsaker mange av feilkoder, varsellys og dome lys til periodisk flimre. Denne elektriske problem kan kun repareres av en kvalifisert tekniker.
Dome Lett Sikring

TSB publisert på Ford Windstar gjelder dome lys sikringen sviktende. Når sikringen svikter, gjør takbelysning ikke lyse. Overstrømutkobling kostnad som forårsaker at sikringen ryker, og er først og fremst skjer under oppstart. Sikringen beskytter dome lys fra denne plutselige bølge av strøm, men blåser. Ingen spesifikk årsak er knyttet til denne plutselige bølge av spenning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67225.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer