Hva gjør en 1997 GMC Yukon SLT 5.7L Har en treg start ?

En treg start tilstand er en advarsel , slik at du vet at noe er galt med din GMC Yukon . Heldigvis årsakene er få, og sortering gjennom dem for å komme til roten av problemet kan gjøres med relativ letthet. The Weather

I de svært iskalde temperaturer i nordlige USA og Alaska , treg start forhold, eller til og med ingen start forhold kan være felles . I disse klima, kan en motorvarmer , lettere viskositet og et batteri oppvarming puten eller teppe være gode investeringer . Disse holder bilen din motor og batteri varm , slik at normale starter i under null temperaturer.
Batteri

En treg start kan tyde på at batteriet eller ladesystemet er dårlig . Har systemet belastningen testet av en lokal butikk eller auto deler butikken , eller hvis du er kjent med prosessen, diagnostisere systemet selv . En treg start også kan tyde på at batteriet for tiden i kjøretøyet ikke oppfyller minimumskravene kaldtørning ampere ( CCA ) kravene i startelleveren system . Dette kan bli spesielt tydelig i kaldere vær . Sjekk med din eiere manual , en reparasjon manuell , eller din lokale butikk eller forhandler for å bestemme disse kravene .
Starter
p Hvis starteren i seg selv er tegning for mange forsterkere , kan det trenger utskifting . Dette kan testes på en lokal butikk eller auto deler butikken , med starteren fortsatt installeres i kjøretøyet . Starteren kan fjernes og testet av bilen også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67211.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer