Slik feilsøker Amal Carburetors

Amal forgassere er funnet på nesten alle engelsk-laget motorsykkel siden 1927. Amal forgassere er kjent for enkel betjening og pålitelighet. De forgassere ble gjort i mange størrelser, men bare to grunnleggende design, den "monoblokk" og "konsentrisk." Den blokkutførelse besto av en i ett stykke forgasserhuset med flottøren som ligger på siden av hoved måling stråle, mens det konsentriske kjennetegnet flottørskål anordnet sentralt rundt hoveddysen. Diagnostisering et problem med en Amal forgasseren krever ikke dyrt utstyr eller spesialisert trening. Du trenger
skrutrekker
Slip-joint tang
Fuel proof container
Shop filler
Whitworth kombinasjonsnøkkel satt
Forgasser rengjøringsmidler spray
Show Flere Instruksjoner
en

Kontroller drivstoff strømme inn i flottørkammeret. Fjern drivstoff linje på forgasseren flottørskål ved å løsne klemmen med en skrutrekker. Trekk forsiktig drivstoff linjen løs fra forgasseren med et par slip joint tang. Sett den løse enden av drivstoff linjen inn et drivstoff bevis container. Slå på bensinkranen og observere strømmen av bensin. Den bensin skal renne fritt ned i beholderen. Svak eller ingen flyt fra gasstanken indikerer et problem med drivstoff skjermen inne i tanken. Tømme tanken og fjern bensin kran for rensing hvis nødvendig.
2

Plasser en ren butikk fille under forgasseren. Fjern drivstoffledningen plugg i bunnen av flottøren bollen ved hjelp av en skrutrekker. Observer drenert drivstoff for skitt, vann, rust eller andre forurensninger. Fjern flottørskål skruene og fjern flottørskål for rensing hvis nødvendig.
3

Bytt flottørskål, flottørskål plugg, bensin trykk og drivstoff linje hvis fjernet. Vri bensinkranen på og observere forgasseren for drivstofflekkasje. Dersom drivstoff er kjent lekker ut av hullet i bunnen av blandekammeret, deretter forgasseren skal fjernes som en fullstendig gjenoppbygging. Drivstofflekkasje indikerer en fast eller skadet nål ventil eller flyte.
4

Start motoren og sjekk forgasseren luftlekkasjer. Spray forgasser renere på montasjeflensen og gass lysbilde. Lytt til endringer i turtall eller sin glatthet. En endring i hastighet eller glatthet indikerer en luftlekkasje på det tidspunktet. Reparere eller erstatte skiver, O-ringer, pakninger eller andre komponenter som kreves. Et vanlig problem er at flensen monteringsmutterne vil løsne opp over tid, og skaper en luftlekkasje på montasjeflensen, forårsaker grov drift og et tap av makt.
5

Inspiser luftfilterenheten for renslighet . En gammel eller tett luftfilter vil føre til at forgasseren å kjøre rike og redusere strømforbruket ved høye hastigheter. Erstatte noen skitne luftfiltre som nødvendig. Inspiser gassvaieren å sikre at det ikke er bindende når spakene er vridd til maksimal nedbøyning. Kontroller at gassvaieren er i drift jevnt og uten binding. Reparere eller erstatte gassvaieren etter behov.
6

Observer håndtering av gass lysbilde inne i forgasseren. Gassen lysbilde skal returnere til sin hvileposisjon når gassen slippes uten binding eller nølende. Hvis gassen lysbilde stikker på noen måte, må forgasseren bli fjernet og gjenoppbygget.
7

Juster drivstoff /luft blanding på tomgang. Skru justeringsskruen ligger på siden av forgasseren kroppen ved hjelp av en skrutrekker inntil maksimalt og motor glatthet oppnås.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67210.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer