Slik feilsøker en overføring i en Ford Fusion

Overføring på din Ford Fusion kan få problemer hvis det ikke blir vedlikeholdt skikkelig. Det er viktig å kontrollere væske og erstatte det når det er nødvendig. Noen ganger vil du kanskje ha problemer med overføringen bare fordi det er lite væske. Det er et par ting du kan feilsøke før du tar den til verksted for reparasjon. Du trenger
Shop klut
Bil heise
Vis flere instruksjoner
en

starte opp din Fusion og kjøre den i ca 30 minutter for å få sendingen klar å sjekke.
2

Sett Fusion i parken posisjon og sette på bremsen. La motoren løp fordi du må sjekke væskenivået mens den kjører.
3

Løft panseret på Fusion din og finne overføring peilepinnen. Du finner den i fremre høyre side av Fusion motor. Det vil si "overføring" på den.
4

Trekk opp peilepinnen og tørk det med butikken klut. Sett den tilbake i røret og trekk den ut igjen. Les nivået på peilepinnen. Pass på at væsken er full og det er rent. Dersom væsken ikke hadde blitt endret i lang tid, så bør du endre det. De fleste mennesker med problemer med overføringen vil finne at dette løser deres problem. Hvis ikke, gå videre til neste trinn.
5

Park din fusion og la motoren kjøle seg ned.
6

Løft bilen på bilen heise ved å kjøre det inn i midten av de to innleggene og justere foten pads på rammen nær hvert dekk. Skyv spaken på bilen heise å løfte opp bilen. Løft bil høy nok til å være i stand til å gå under den. Pass på at du setter låsen for heise du bruker.
7

Walk under bilen og finne overføringen festet til motoren. Se etter eventuelle lekkasjer fra Ford girkasse. Se også etter eventuelle ledninger som har kommet av overføringen. Du kan finne at hele problemet med din Ford Fusion girkasse var en ødelagt eller løs elektrisk tilkobling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67208.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer