En 1999 Mercury Cougar Vil ikke Crank

The Cougar er en sedan som ble produsert fra 1967 til 2002 modell år av Ford Motor Company under Mercury merkevare. 1999 Cougar er utstyrt med enten en fire hastigheten automatisk eller fem trinns manuell girkasse. Avhengig av pakken, kan Cougar enten har en 2,0 L Zetec I4 eller en 2,5 L Duratec V6-motoren. Begge motorer kan ha problemer med spy på grunn av batteri /dynamo svikt eller tenningssystemet problemer. Du trenger
1999 Mercury Cougar Repair Guide
Jumper kabler
Vis flere instruksjoner
en

Prøv å hoppe starte Cougar batteri ved hjelp av startkabler og et annet kjøretøy med et batteri av tilsvarende spenning.
2

Kjør motoren på tomgang i flere minutter hvis hoppet er vellykket.
3

Slå av Cougar motor og koble startkabler.
4

Prøv å starte Cougar igjen. Hvis den ikke starter på dette punktet, er ikke batteriet holder en kostnad eller dynamoen ikke lader batteriet. Auto deler forhandlere som Auto Zone og Advance Auto Parts tilbyr gratis testing tjenester for å avgjøre hvilke av disse komponentene er feil.
5

konsultere en kvalifisert automotive profesjonell hvis Cougar ikke hoppe start. Alle komponenter i tenningssystemet, inkludert starteren og tenningslåsen, må bli grundig inspisert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67193.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer