Hvordan sjekke en elektrisk drivstoffpumpe

De fleste biler på veien i dag er utstyrt med en elektrisk drivstoffpumpe. Pumpen sitter fysisk fra innsiden av bilens gasstanken med toppen av pumpen stikker ut for å koble til bilens drivstoff linjer. Pumpen henter drivstoff fra bensintanken og sender det til motoren slik at bilen kan kjøre. Fordi drivstoffpumpen er vanskelig tilgjengelig, er det viktig å riktig kontrollere og feilsøke pumpen før du bestemmer deg for at det må enten repareres eller erstattes. Du trenger
Fuel trykkmåleren
Tenger
Tenningsnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk din bil for å se om den viser noen symptomer som bensinpumpen kan ha sviktet. En vanlig symptom er bilen drøye når du trykker på gasspedalen for å akselerere bilen. Et annet symptom å se etter er bilen nekter å starte i det hele tatt.
2

Finn ut om din bil har riktig drivstoff press nivå. Koble en drivstoff trykkmåler til Schrader ventil i motoren din. Ventilen er på toppen av motoren. Det ser veldig lik den luftventilen på en sykkel eller bil dekk. Når drivstoff trykkmåler er tilkoblet, slår bilen på, la motoren gå på tomgang og lese måleren. Hvis du er usikker på hva riktig drivstoff trykkområde er for bilen din, ta kontakt med en lokal mekaniker eller ring din lokale automotive forhandler for å spørre.
3

Sjekk om drivstoff trykkregulator har sviktet . Hvis drivstoffet trykket er lavt, kan drivstofftrykket regulator være årsaken i stedet for drivstoffpumpe. Regulatoren har et drivstoff linje som går til den nær toppen av motoren. Lett presse drivstoff linjen koblet til regulatoren med noen tang mens drivstoff trykkmåler er tilkoblet og motoren går på tomgang. Hvis drivstoffet trykket øker når du klemmer på drivstoff linje, er regulatoren problemet, ikke bensinpumpen.
4

Lytt til hvorvidt bensinpumpen begynner å jobbe før bilen starter, men etter at batteriet er engasjert. Sett tenningsnøkkelen i tenningen på bilen og vri om nøkkelen til batteriet er engasjert. Hvis bensinpumpen fungerer, vil den begynne å sende drivstoff gjennom drivstoffslanger så snart batteriet er på. Sørg for å utføre denne testen i et rolig sted. Hvis du er usikker på om du hører pumpen slå på eller ikke, har en annen person å lytte til deg mens du sitter i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67191.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer