Slik feilsøker Transmission i en 1995 Chevy

Overføring på 1995 Chevy kunne til slutt begynne å skli tannhjul. Du tenker kanskje at du må ta bilen til sendingen butikken hvis dette skjer med deg. Egentlig kan du gjøre noen grunnleggende feilsøking hjemme. Du kan være i stand til å unngå en kostbar tur til butikken. Det vil ta deg et par timer å feilsøke 1995 Chevy overføring. Du trenger:
Bilnøklene
Gamle fille
Lett
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk stedet hvor du parkere Chevy over natten. Hvis det er en flekk av rød væske, da har du en overføring lekkasje. En lekkasje av girolje kan føre til en ødelagt girkasse.
2

Ta Chevy ut for en kjøretur for å varme opp overføringen. Parkere bilen og la det fortsatt vil bli publisert. Dukker opp panseret og finn overføring peilepinnen. Det vil bli plassert på siden av motoren i nærheten av den bakre brannmur.
3

Trekk opp peilepinnen og rens den med den gamle fille. Sett peilepinnen inn igjen, og ta det ut igjen med en gang. Undersøke nivået for overføring væske. Hvis overføring væske er lav så legge væske. Lav væske er en viktig årsak til at kommunikasjonen ikke fungerte.
4

Pass på at væsken er ren. Hvis væsken er skitne og lukter brent, så det må endres.
5

Slå av Chevy og la den avkjøles i et par timer.
6

Shimmy deg under din Chevy og finne overføringen. Transmisjonen er koblet rett bak motoren. Bruk lyset for å finne eventuelle lekkasjer, ødelagte ledninger eller deler som har kommet løs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67183.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer