Feilsøking av en Mercedes Benz med bremselys Bor på

Hvis bremsen tennes i din Mercedes Benz, kan du tror du trenger nye bremser. Det er meget mulig at du kanskje ikke trenger bremser i det hele tatt. Det kan bare være en enkel løsning for å få lyset til å gå ut. Du kan feilsøke Mercedes med et par skritt og kanskje spare en tur til brems verksted. Du trenger
Startnøkkel
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Park kjøretøyet og satt i nødbremsen.
2 < p> Vri nøkkelen til "på"-posisjon hvor du vil se alle lampene lyser på dashbordet. Slipp i nødbremsen og se om lyset slukker. Gjenta sette på bremsen og slippe bremsen noen ganger. Noen ganger bryteren på nødbremsen vil sette seg fast og føre til at bremselyset å bo på.
3

Løft panseret på Mercedes og finn bremsevæske beholderen. Bremsevæske beholderen vil være i nærheten av førersiden bak brannmur. Beholderen skal være merket "bremsevæske."
4

Fjern lokket på bremsevæske beholderen og se på nivået. Pass på at bremsevæsken er full. Hvis du har lavt bremsevæske, vil bremselys bo på.
5

Se på alle elektriske forbindelser rundt bremsevæske beholderen. Sørg for at en ledning ikke har falt av eller en forbindelse hektet. Hvis du har en elektrisk ledning som har falt av, vil det føre til at lyset å bo på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67182.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer