Hvordan fortelle om din Katalysator er Broken

Katalysatorer er enheter som ligger under en bil som bryter ned skadelige avgasser. Broken katalysatorer ha en ødeleggende effekt på kjøretøyets ytelse, men et problem kan være vanskelig å diagnostisere, så det er ingen standard inspeksjon poeng for katalysator. Det finnes imidlertid en rekke symptomer og noen tester som du kan utføre for å indikere om bilen kan ha en ødelagt katalysator. Instruksjoner
symptomer på Broken katalysatorer
en

Tråkk på gassen. Hvis det ikke medfører bilen til å gå fortere, så kan dette være et symptom på en ødelagt katalysator. Du kan også høre en piping eller kvelende lyd når tråkke på gassen, eller merke en betydelig nedgang i gass kjørelengde.
2

Kjør bilen og overvåke resultatene. En bil med en defekt katalysator kan slutte å bevege seg etter noen minutter. Et tett eller ødelagt katalysator forårsaker problemer med eksos, noe som fører tilbake trykket i motoren og forstyrrer riktig funksjon.
3

Lytt for en rallende lyd som bare kan høres når bilen går på tomgang. Kjernen i en katalysator kan bryte fra hverandre, forårsaker denne rallende.
4

Se etter blå-grå røyk. Gassene som en omformer bryter ned er normalt denne fargen og inneholder svovel, som lukter som råtne egg. En lukt som råtne egg som kommer fra eksos er et annet symptom.
Diagnostisering Problem
5

Trykk katalysatoren forsiktig med en gummihammer og lytt etter knarrelyd hvis du har hørt lyder som et symptom. Rallende kan være et tegn på at kjernen er brutt.
6

Ta bilen til en mekaniker. Det er flere tester som en mekaniker kan gjøre, blant annet et utslipp test eller måling mottrykk.
7

Fjern katalysatoren. Dette er litt vanskeligere, men kan være nyttig. Skinne en lommelykt på innsiden og se etter tresko, pauser, eller føle hvis kjernen er løs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67164.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer