Marine Vs . Automotive Forgassere

Carburetors utføre en kritisk funksjon i motorer , gir for blanding av luft og drivstoff som de kommer inn i motoren. Med riktig innstilling , blander forgasseren de to elementene til de riktige nivåer for å tillate forbrenning og en tenngnist tilsettes under trykk ( levert av stempelet i sylinder kammeret ) . Automotive

I flere tiår automotive forgassere var standarden for bilmotorer . Vanligvis monteres over eller i nærheten av motoren sylinder system , inkorporerer automotive forgasseren et luftinntak med et filter mot rusk og drivstoff linjen stuss for drivstoff oppføring. Blandinger justeres med forgasser dyser og nåler installert i forsamlingen .
Marine

Marine forgassere omdirigere overflødig drivstoff inn i motoren , i motsetning til bilmodeller som spray det til luft. Ellers forgassere for innenbordsmotorer er lik bilmodeller ved å feste til motoren , suger inn luft og får matet drivstoff gjennom et drivstoff linje for å injisere blandingen i motoren. Utenbords forgassere er utsatt slik at de er forseglet for å hindre vanninntrengning .

Historie

Marine forgassere fortsette å bo i produksjon på nye båtmotorer . Imidlertid har automotive forgassere gått inn i historien bin , erstattet av injektorer . Noen biler fortsatt bruke dem , men injektorer har vært standard siden japanske bilprodusentene begynte å bruke dem på 1980-tallet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67154.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer