1986 Toyota Pickup Forgasserfeil

Toyota pickups har et rykte som nesten uslitelig. Mens det er sant de går tusenvis av miles med liten eller ingen oppmerksomhet, de har sine quirks. Toyota forgassere, spesielt, kan være litt masete. Tett Jets

Som enhver forgasseren, er den på din Toyota lastebil utsatt for tette dyser. En og annen spray renere ned i halsen kan hjelpe, eller prøve en boks med drivstoff additiv annenhver oljeskift.
Vacuum Lekkasjer

Betal særlig oppmerksomhet til vakuum linjer mellom forgasser og ventil dekselet på disse små lastebiler, der den høye varmen kan føre dem til å løsne eller herde og crack. Sjekk også mellom motor og fender godt for linjer som har en tendens til å få koblet et uhell under et oljeskift eller annen tjeneste.

Float Troubles

Problemer med float kan føre til dårlig gassrespons og en rekke andre woes. Sjekk synet glass på flottørskål hvis modellen har én, drivstoff nivå bør være mellom merkene. Ellers trekker den øverste av og kontroller flyte nivå med en måler. Pass også på flottøren ikke stikker eller lekker.
Utslitte deler

slutt, trenger enda en Toyota forgasser en gjenoppbygge. Sørg for at du får en god kit med fullstendige instruksjoner. Esken skal også inneholde en nål og sete ventil og en akselerator pumpen membran, to av de mest problemfri utsatt deler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67151.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer