Camry Diagnosekoder

En Toyota Camry har en rekke diagnostiske systemer på jobb i bilen. Hver av disse systemene kommuniserer med sensorer, og katalogisere feil som de oppstår. Systemet aktuelle tildeler disse feil koder. Den diagnostiske systemet aktiverer et varsellys på Camry instrumentpanelet hvis problemene vedvarer. På Board Diagnostics, Second Generation (OBD-II)

OBD-II-systemet dekker Camry motor, drivstoff-systemet, utslipp, elektronikk, nettverk kommunikasjon og kroppen selv. Kodene er alfa-numeriske sekvenser som begynner med enten P, B, C eller U. To sett med OBD-II-koder finnes for Camry, et generisk sett brukes av alle OBD-II kompatible biler. Toyota har også et eget sett.
Blokkeringsfrie bremser System

OBD-II-systemet dekker noen av Camry bremser, men ikke alle av dem. ABS-systemet har sin egen diagnostisk regime, noe som tilsvarer et varsellys uavhengig av Camry er "check engine" lys. Disse kodene er bare numerisk, og tilgang til dem krever en egen scanner. En OBD-II scanner kan ikke lese ABS koder
Andre Diagnostic Systems

ABS og OBD-II koder pleier å være den mest brukte;. De er ofte tilgjengelig med et hjem mekaniker. The Department of Transportation krever at alle nye biler skal være utstyrt med en Tire Pressure Monitoring System i 2008. Skannere for dette systemet er ikke allment tilgjengelig fra og med 2011.The Camry airbagen i systemet også har et eget sett med koder, dette er ikke en diagnostisk stykke maskinvare beregnet for hjemmet mekaniker
tilgang til koder.

Toyota Camrys produsert etter 1996 er utstyrt med et uttak kjent som en Data Link Connector. Den Camry DLC ligger under dashbordet og over på bremsepedalen. Alle skannere koble til sine respektive diagnostisk system gjennom dette uttaket. Konsultere hverandre bestemt skanner for retninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67149.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer