Min 1999 Yukon 4WD lager klikke støy

General Motors produserer Yukon, en full størrelse sport utility vehicle. Yukon har vært i produksjon siden 1992 og er tilgjengelig med en rekke alternativer, som for eksempel firehjulstrekk, XL pakken og Denali pakken. Yukon ligner på Chevrolet Tahoe og Suburban både drivverk og motorer. 1999 Yukon har hatt fabrikken minnes, for eksempel bilbeltet og drivstoffsystemet problemer. Instruksjoner
en

Sjekk å se om 1999 Yukon motor løftere er "stikker", som vil føre til en klikkende lyd. Start Yukon og åpne panseret. Hvis du klikker støyen kommer fra rundt midten av motoren, så mest sannsynlig løftere stikker. Når motoren olje er slitt og det tykner, vil det produsere innskudd eller "motor slam." Forekomstene føre til at motoren løftere til å feste når du prøver å flytte opp og ned, noe som fører til at klikkende lyd.
2

Sjekk om Yukon har en eksos lekkasje eller hvis eksosrørene er løse. Start Yukon og inspisere eksosrør for eventuelle hull, klemt rør eller rustne områder. Lytt til lyddemperen for å se om støyen er produsert der. Sjekk for å se om noen klemmer mangler.
3

Sjekk oljetrykket i 1999 Yukon. Yukon er utstyrt med en oljetrykk gage plassert i instrumentpanelet. Hvis arbeider riktig, vil lavt oljetrykk lys vises i lys oransje. Manuelt sjekke motoroljen hvis oljetrykkmåleren ikke fungerer. Parker Yukon på et nivå området og la motoren i minst fem minutter. Trekk ut motoren peilepinnen og kontroller oljenivået.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67148.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer