Hvordan sjekke My 2001 Cavalier Fuel Pump

Chevrolet introduserte Cavalier i 1982. 2001 Chevrolet Cavalier ble produsert med mulighet for en 2,2-liters i-4-sylindret motor, eller en 2,4-liters i-4-sylindret motor. 2001 Cavalier har en elektronisk bensininnsprøytning drivstoffsystem med en bensinpumpe som mater drivstoff linjer til drivstoff rail. Brenselet skinnen strømmer deretter de fire injektorer på toppen bak på motoren. Over tid drivstoffpumper kan gå dårlig, og det finnes tester du kan utføre for å eliminere eller diagnostisere hvis bensinpumpen er faktisk feil. Du trenger
Drivstofftrykk tester
Second person eller assistent
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Cavalier, og finn drivstoff rail på den øverste bakre del av motoren. Brenselet rail er metall rør som kobles til alle fire injektorer. Fjern hetten fra den utstikkende nippel på toppen av drivstoff skinnen. Dette utvekst kalles drivstofftrykket tester port, og brukes til å diagnostisere drivstoff leveringsproblemer. Installer en Drivstofftrykket tester slangen på tester port og tettsittende testeren bort på porten.
2

Spør en assistent eller andre personen til å slå av motoren på. Hvis motoren ikke vil kjøre, spør assistenten å slå av motoren over som om du prøver å starte den, men ikke mer enn tre sekunder av gangen. Les drivstofftrykket tester oppringt under motoren kjøre syklus, eller motoren snu. Skiven skal indikere en avlesning mellom 44-54 psi, eller pounds per kvadrattomme. Hvis skiven ikke indikerer dette nivået når motoren er i gang, eller sporadisk under motor snu, så det er et drivstoff levere problem.
3

Spør assistent for å slå av motoren eller stoppe å snu motoren rundt. Fjern drivstoff press tester, og erstatte testing port cap umiddelbart. Plasser kroppen din nær drivstoff filler dør på Cavalier og åpne døren. Ta av bensinlokket. Du kommer til å plassere øret ved siden av tanklokket hull for de neste to testprosedyrer.
4

Spør assistent til vri nøkkelen til "Tilbehør" og deretter tilbake av, og gjenta dette fire ganger på rad. Når nøkkelen vris til "Tilbehør" du skal høre en liten motorisert støy som kommer opp drivstoff påfyllingsrøret til øret. Hvis du ikke hører denne støyen, så du kan ha en feil drivstoffpumpe. Fortsett til neste hørbar testprosedyre i trinn 5.
5

Spør assistent for å slå av motoren på helt eller bare slå av motoren over hvis det ikke vil starte. Lytt nøye når motoren snu deg, eller kjører for en "gurgling" eller "klingende" lyd fra drivstoffsystemet. Den "gurgling" støy er drivstoffpumpen engasjerende med flytende drivstoff. Den "knirkende" støy er drivstoff retur sette drivstoffet tilbake i tanken. Viktigste støy du vil høre er gurgling lyd, så dette betyr at bensinpumpen er engasjerende. Hvis du ikke hører noe støy, så din drivstoffpumpe er feil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67127.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer