1996 Plymouth 3.3 Grand Voyager Fuel Pump feilsøking

The 1996 Plymouth Grand Voyager kom standard med en elektrisk drivstoffpumpe, som ligger inne i gasstanken. Toppen av pumpen sitter utenfor gasstanken og forbinder den van drivstoff linjer til gasstanken. Pumpen henter drivstoff fra bensintanken og sender det gjennom drivstoffslanger til motoren. Fordi drivstoffpumpen ikke er lett tilgjengelig, er det viktig å riktig feilsøker pumpen for å avgjøre om det er behov for å bli erstattet eller hvis en annen del av drivstoff-system har sviktet i stedet. Du trenger
Tenger
Fuel trykkmåler
Vehicle tenningsnøkkelen
Vis flere instruksjoner
en

Lytt til hvorvidt pumpen begynner å jobbe før du starter van. Brenselet pumpen begynner å trekke brennstoff fra bensintanken så snart tenningen er slått ett hakk mot høyre. Hvis du ikke kan høre pumpen engasjerende når nøkkelen vris, har det sviktet og må skiftes. Du bør lytte for pumpen i rolige omgivelser eller har en annen person stå utenfor bilen og prøve å lytte til det.
2

Undersøke om drivstoff er lavt. Grand Voyager har en Schrader ventil, som ser ut som luftventilen på van dekk. Denne ventilen kan koble til et drivstoff trykkmåler for å fastslå den nåværende drivstofftrykket av van. 1996 Plymouth Grand Voyager bør ha 49 pounds per kvadrattomme press i sin drivstoffsystemet.
3

Finn ut om drivstofftrykket regulator i Grand Voyager virker riktig. Hvis drivstoffet trykket er lavt, kan regulatoren være å klandre stedet for drivstoffpumpe. Brenselet trykkregulator ligger nær Schrader ventil, på toppen av motoren. Den har en svart gummi linje som går ut fra det som bør forsiktig klemme med tang samtidig at brenselet manometer er koblet til Schrader-ventilen. Hvis drivstoffet trykket øker på måleren mens linjen er presset, skal regulatoren fjernes og erstattes i stedet av bensinpumpen.
4

Lær og se etter tegn på at bensinpumpen må skiftes . The Grand Voyager vil ha en vanskelig tid mottak av drivstoff til motoren sin når pumpen ikke fungerer. Følgelig, når van ikke starter eller stanser når gasspedalen trykkes ned, bør du vurdere om drivstoffpumpen har sviktet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67105.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer