Indikasjoner på en dårlig Temperatur senderenheten på en Chrysler

Temperaturen senderenheten eller kjølevæske temperatur sensor (ECT) overvåker motorens temperatur og sender et signal tilbake til Chrysler datamaskin. Det er symptomer eller indikasjoner på at temperaturen senderenheten er sviktende eller dårlig. Disse symptomene føre til at motoren oppføre seg unormal, for eksempel drøye ut eller mangler. Temperatur Gauge

En av de første indikasjoner på en dårlig temperatur senderenheten i en Chrysler er funnet på instrumentpanelet. En temperaturmåler er plassert på dashbordet på Chrysler og informerer føreren av den aktuelle motortemperatur. Målere ser ulikt på hver enkelt modell av Chrysler, men måleren viser hva som er en akseptabel motortemperatur. Temperaturmåleren viser også hva som er uakseptabelt av en varsellampe eller målerviseren flytte inn i rødt på måleren.
Radiator Steam

Et symptom på en dårlig temperatur sending Enheten er damp stiger fra under panseret av Chrysler fra radiatoren. På kjølevæsken har fått så varmt at det er å snu kjølevann fra væske til damp. Dette er en god indikasjon på at temperaturen senderenheten ikke fungerer som den skal.
Fuel Efficiency

En annen indikasjon på en dårlig temperatur senderenheten er drivstoffeffektivitet av Chrysler. Drivstoffeffektivitet er måling av miles som kan drives på en gallon av gass. En Chrysler som får 25 mpg vil begynne å få bare 18 eller 20 mpg når temperaturen senderenheten svikter.
Engine Temperatur Slow å Varm

En dårlig temperatur senderenheten i en Chrysler vil hindre motortemperatur fra oppvarming med en normal hastighet. Når motoren er drevet kald, vil Chrysler begynner å hoste eller stall, muligens savner eller feiltenning. Dette kald motor kjøring kan også føre til at Chrysler til å mislykkes en utslipp test fordi utslippene ikke blir behandlet på riktig måte. Dette kan sees på temperaturmåleren på instrumentpanelet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67088.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer