Porsche 944 Clutch Problemer

The Porsche 944 ble produsert 1982-1991 og ble tilbudt med en femtrinns manuell girkasse . Gjennom hele levetiden det ikke var noen alvorlige problemer med clutchen , men det var - og fortsatt er - alltid et par ting å se opp for. Clunking ved akselerasjon

Fordi klørne i noen av 944S har en gummi center plate , de er tilbøyelige til å bryte , forårsaker en clunking støy under akselerasjon og retardasjon . Heldigvis har clutchen en inspeksjon hull plassert foran til venstre av starteren , slik at du kan sjekke om gummi platen har brutt .
Clutch Slipping

Fordi Porsche 944 er en forestilling bil og mange er kjøpt brukt , kan clutchen bæres av hard akselerasjon og overgrep. Under akselerasjon , hvis turtallet er feilaktige fra hjulet hastighet ved å kjøre for høy, så clutchen er grunn for erstatning .
Clutch Fluid

Enhver uvanlig clutch oppførsel , fra overkant glir til en slapp clutchpedalen , kan skyldes den clutchvæsken , det kan være skitten eller ha metallspon eller andre partikkelformige i den. Kontroller og bytt clutch væske både for forsvarlig vedlikehold og for å eliminere den mest sannsynlige årsaken til merkelig clutch oppførsel .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67074.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer