Problemer med Spjeldhus på Chevy 8,1 L V8

Chevrolet 8,1 L V8-motor har rapporter om spjeldhus problemer som påvirker driften av motoren. Spjeldhus fungerer som forgasseren i 8.1-L V8, som kontrollerer mengden luft slipper inn i motoren kroppen. Mengden av luft endrer mengden av brensel tillates inn i sylindrene, som påvirker mengden av strøm til motoren gir. Carbon dannes

Chevy 8,1-L V8-motor har et problem med karbon bygge opp i spjeldhus. Dette karbon problem gjør Gasspjeld ventil pinne på plass. Dette tillater for mye luft inn i motorens sylindrer, slik at motoren ikke bli tent. Når mer luft er tillatt inn i motoren, mer drivstoff lov til å gå inn i topplokk. Mer drivstoff gir motoren mer kraft når denne kraften ikke er nødvendig.
Electronic Throttle Kontroll

elektronisk gasskontroll i Chevy 8,1 L V8-motor kan miste signal mellom gasspedal og gasspjeld. Gassregulatoren sender normalt et signal fra gasspedalen og inn i spjeldhus, forteller det hvor mye makt er nødvendig. Når dette signalet forstyrres, gjør gassen kroppen ikke fungerer som de skal. Den elektroniske gasskontroll må skiftes når dette problemet oppstår.
Vacuum Leak

En slange kjører på begge ender av spjeldhus av en Chevy 8,1 -L V8-motor. Disse slangene er forseglet med forbindelser som kan lekke, forårsaker et vakuum lekkasje. Når slangene blir lekkasje, blir luft sluppet inn i motorrommet og ikke inn i motoren. Dette tapet av luft fører til at 8,1-L V8-motoren til å gå glipp eller stall.
Spindel kroppen bryter

spjeldhus ventilen åpnes og lukkes på en Chevy 8.1L V8 motor og fungerer på en spindel. Når dette spindel kroppen bryter hindrer den spjeldhus ventilen åpne og tillater mer luft inn i motoren. Når luft er forhindret fra å komme inn i motoren, er mindre bensin tillates inn i sylinderne. Mindre drivstoff betyr at motoren har mindre makt enn det krever til tider.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67058.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer