Fuel Pump tilbakeslagsventil Symptomer hos en Mitsubishi Eclipse

The Mitsubishi Eclipse bensinpumpe benytter to tilbakeslagsventiler å kontrollere drivstoff trykk og riktig drivstoff flyt gjennom gassledninger. Ulike tilbakekallinger på Eclipse påvirke driften bensinpumpen tilbakeslagsventil. Når bensinpumpen tilbakeslagsventiler begynner å få problemer, ulike symptomer utvikle seg i utførelsen av Eclipse motor. Akselerasjon Hesitation

Et symptom på en defekt drivstoffpumpe tilbakeslagsventil i en Mitsubishi Eclipse er når motoren nøler under akselerasjon. The Eclipse operatør forsiktig presser gasspedalen og motoren nøler før fanger og påskynde bilen. Dette nøling er forårsaket av drivstoffpumpen stoppventil ikke åpne og lukke skikkelig.
Engine Misfire

Mitsubishi Eclipse motor feiltenning er en sikker symptom på en defekt drivstoffpumpe tilbakeslagsventil. Drivstoff eller bensin blir ikke sendt til sylindrene eller ikke nok drivstoff blir sendt inn i sylindrene slik avfyring sekvens blir avbrutt. En tilbakekalling på 2004 Eclipse om drivstoff linjen slangearmaturen påvirker ytelsen til innspill tilbakeslagsventil på drivstoffpumpen og skape dette problemet.
Motoren kveles

Mitsubishi Eclipse motoren vil begynne å stall under motoren gå på tomgang når en drivstoffpumpe tilbakeslagsventil går dårlig eller slutter å fungere. Den drøye er et symptom på en tilbakeslagsventil ikke fungerer eller svikter helt. Inn-og utdata tilbakeslagsventil er igjen lukket og bare åpner når nok drivstoff trykket er bygget opp bak tilbakeslagsventil skyve den åpen. Dette overtrykk presser mer bensin inn i sylindrene forårsaker motoren til stall.
Motoren starter ikke

Et symptom på en dårlig bensinpumpe tilbakeslagsventil når Mitsubishi Eclipse motoren starter ikke. Eclipse-motoren gjør snu, men fungerer som om bilen er tom for bensin. Operatøren kan fortsette å forsøke å starte Eclipse og når nok drivstoff trykket er bygget opp i linjen, vil motoren fange og starte. Dette symptomet er et sikkert tegn på at sjekken ventilen er defekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67053.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer