Slik kontrollerer Fuel Pressure i en 1997 Blazer

Chevrolet introduserte S-10 Blazer i 1983. "S-10" navneskilt ble fjernet i 1995 da Chevrolet omdøpt til full størrelse Blazer Tahoe, og dermed gjøre S-10 den eneste Blazer da tilgjengelig. 1997 Chevrolet Blazer var utstyrt med en 4,3-liters V-6 motor, og hadde muligheten til enten en to-wheel-drive eller fire-wheel-drive drivverk. 1997 Blazer hadde en elektronisk bensininnsprøytning utstyrt med et drivstoff rail. Brenselet skinnen er på toppen av motoren, og denne er ansvarlig for å levere drivstoff til injektorene. Kontroll av trykket i systemet er en ganske enkel prosess. Du trenger
Drivstofftrykk tester
Assistant
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Blazer og plassere kroppen nær førersiden framskjerm . Undersøke og finne drivstoff trykktesting punkt på drivstoff rail. Testingen punkt har en grønn eller svart hetten på den, identisk med et dekk ventilspindel cap. Ta av lokket på ved å vri den mot klokken. Vær forsiktig så du ikke mister denne lua, så det er en viktig komponent for å beskytte din drivstoff trykktesting port.
2

Installer et drivstoff spenning tester på drivstoff trykktesting port, stående over førersiden foran fender, og klar av eventuelle bevegelige trinser på motoren. Spør din assistent til å starte motoren på Blazer.
3

visuelt drivstofftrykket tester. Måleren på trykket Testeren skal indikere et trykk på mellom 55 og 61 psi (pounds per kvadrattomme) på tester dial. Hvis skiven angir et tall utenfor de 55-61 psi utpekt for denne motoren, så er det et drivstoff levering problem på Blazer som vil kreve oppmerksomhet.
4

Spør assistent til å stenge motoren off. Fjern drivstofftrykket testeren fra motoren. Erstatte drivstoff trykktesting port cap umiddelbart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67010.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer