Slik feilsøker Seven-Pin Trailer Kabling

Tilhengere kommer i mange forskjellige størrelser og funksjoner som passer ditt behov. Fordi tilhengere kan sitte inaktiv i mange måneder, men det er vanlig å støte på elektriske problemer når skyte dem opp etter en pause. Det harde miljøet de er utsatt for korroderer sakte tilkoblingene, skaper problemer. En sju pin elektriske systemet er ansvarlig for å drive signaler, tusjer, pauser, batterier og tilbake opp lys. Feilsøking av et bestemt problem er en prosess med prøving og feiling. Du trenger
12 volt problemer lys
Vis flere instruksjoner
en

Fest tilhengeren elektrisk tilkobling til et slep kjøretøy med en pålitelig strømkilde og kjøre gjennom alle mulige systemer ved opptak av en feil. Du er nødt til å bruke 12 volts elektrisk tester på tilkoblingene til batteriet for å se om bilen er å levere strøm til det. Koble fra batteriet før du sjekke forbindelsen.
2

Kontroller jording for tilhengeren rammen for korrosjon hvis det er null effekt på traileren. Dette er det vanligste problemet med trailer kabling. Jordforbindelsen er den hvite ledningen på sele. Reparer om nødvendig.
3

Kontroller strømforsyningen med 12 volt tester på hvilken som helst enhet som ikke har elektrisitet, hvis problemet er begrenset til bare én eller noen få områder.

4

Arbeid deg tilbake gjennom hver tilkobling på ledningen med 12 volt tester før du oppdager en urokråke. Dette er hvor sammenhengen problemet er for denne enheten. Gjøre reparasjoner til tilkoblingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66998.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer