Hvordan diagnostisere en Bad Motor Mount

motorfester støtter en bil motor og girkasse. En dårlig motor mount vil ikke ordentlig begrense og dempe motor eller girkasse, noe som kan føre til skade. En motor eller girkasse som går for langt eller for raskt på grunn av en dårlig motor mount kan slå gjenstander inne i motorrommet eller på siden av motorrommet selv. En dundrende lyd fra motorrommet under rask akselerasjon eller nedbremsing er vanlig indikasjon på en dårlig motor mount. Hvis du hører denne lyden, bør du inspisere og reparere motorfester før alvorlig skade oppstår. Du trenger
lommelykt eller arbeidslampe
lirke bar
Hjulklosser
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et flatt underlag. Plasser bremseklosser foran og bak bakhjulene på bilen for å begrense bevegelsen forover og bakover. Løft panseret.
2

Bruk lommelykt eller arbeide lys for å finne motorfester. Mounts kan være plassert på toppen og bunnen av motor og girkasse. Det nøyaktige antallet og plasseringen av mounts vil variere avhengig av modell av kjøretøyet.
3

kontrolleres hvert mount for problemer. Mounts som er sprukket, viser områder av slitasje eller har korrosjon kreve erstatning.
4

Stå ut til siden av bilen mens observere motoren og eventuelle synlige øvre motorfester. Har en medhjelper starte motoren. Be hjelperen å trykke ned og holde fast på bremsepedalen mens plassere bilen i stasjonen. Observer motoren og øvre mounts. Motoren skal gå jevnt, uten plutselige støt. Bevegelser som er rask eller i overkant av en halv tomme indikerer en motor mount problem.
5

Har hjelperen skifte bilen i revers og igjen observere bevegelser. Ha hjelperen sakte skifte mellom stasjonen og reversere et par ganger. Legg merke til om motoren beveger seg mer på den ene siden, foran eller bak. Motoren vil flytte mer på side knyttet til dårlig feste fordi dårlig mount tillater friere bevegelse. Ha hjelperen sette bilen i park og slå av motoren.
6

Bruk brekkjern bruk makt på hver motor mount. Bøy festet både mot og fra motoren. Mounts skal gi litt, men skal ikke bevege seg raskt eller fritt.
7

Bruk brekkjern til å anvende makt mellom motor mount festeplate og montering overflaten av kjøretøyet. Bevegelsen vil indikere løse eller skadde festeboltene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66996.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer