Hvorfor er My Car Bølgende & stoppet?

En bil som boder og overspenning er ikke bare et irritasjonsmoment , men kan også skape en sikkerhetsrisiko. En motor som er drøye og fosser vil også forbruke mer drivstoff og kan øke slitasje på innvendige motordeler. Fuel Problemer

En feil drivstoff system vil skape drøye og fosser , som strømmen av drivstoff er tilstrekkelig til å dekke motorens behov. Et tett dieselfilter eller injektorer vil begrense strømmen av bensin . En sviktende bensinpumpe vil mislykkes i å gi den nødvendige drivstoff press for å skikkelig drive motoren . Mange drivstoffsystemer har en ventil i nærheten av motoren for å teste trykk.
Air Problemer

En begrensning i flyten av luft til forbrenning kamre vil føre til en motor til stall og surge. Årsaker til luft begrensning inkluderer et tett luftfilter og løse eller slitte vakuum slanger . Slitte vakuumslanger kan kollapse når vakuumet økes. Pinch slanger å føle for dødpunkter.
Engine Sensorer

En rekke motor sensorer kan svikte og føre et kjøretøy til stall og surge. Identifisere problemet sensoren er vanskelig, men en diagnostisk kode skanner kan bidra til å finne feil på en sensor . Auto deler butikker selger code skannere , og et verksted som kan skanne koden for bileieren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66981.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer