Pontiac Vibe motorproblemer

Introdusert i 2003, var den Pontiac Vibe en kombi bil tilgjengelig i automatisk og manuell girkasse. Produksjon av Vibe opphørte i 2009, da General Motors avviklet Pontiac merkevare. Til tross for at avviklet, bør Vibe eiere og brukt-Vibe kjøpere være oppmerksom på mulige motorproblemer. Hvelv

Anmeldelser indikerer at hvelvet, som ligger under oljepåfyllingshullet av 2003-2004 Pontiac Vibe biler kan bli ødelagt fra olje fylle dyser som brukes på noen quick-lube stasjoner. En skadet baffel kan medføre motorstøy og check-engine lyset kommer på. En baffel forhindrer oljen drypper på ventilen dekker.
PCM Problemer

Anmeldelser tyder på at 2005-2008 Vibe modeller kan oppleve motoren kveles på grunn av en defekt PCM (drivverket kontroll modul). Etter å ha kjørt normalt, kan det Vibe motor stall og ikke starte igjen. Ligger i motoren, er det PCM en datamaskin som styrer motorens deler og funksjoner. Det var en offisiell tilbakekalling utstedt på enkelte berørte PCMs på 2005-2008 Vibe biler. En GM forhandler kan finne ut om enheten er på tilbakekallingen.
Baffle Repair
p Som i 2011, er kostnaden for en 2003 Pontiac Vibe prellplate ca $ 40, pluss arbeidskraft. Sviktende å løse hvelv kan føre til økt motorstøy og olje lekker.
PCM Alternative
p Hvis din Vibe var ikke oppført på tilbakekallingen listen, det finnes alternativer . Hvis den er kjøpt i løpet av de siste tre årene, kan det hende at Vibe fortsatt være dekket under den grunnleggende three-year/36 ,000-mile garanti. Til tross for seponering av Pontiac, vil garantien fortsatt bli hedret av GM. Hvis Vibe er ikke lenger under fabrikkgaranti, er estimert reparasjon kostnad for en ny PCM ca $ 500 for deler og arbeid (som i 2011).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66957.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer