Engine Tilsetningsstoffer å Hjelp Lifter Noise

Lifter støy i en motor kan være forårsaket av en rekke problemer inkludert alder, skade, slitasje og rive, og skitt eller rusk. Tilsetningsstoffer vil ikke endre mengden av slitasje som motoren din har opplevd hvis du har kjørt det mange miles eller skadet den, men det er flere produkter som du kan være i stand til å bruke til å redusere mengden av støy som kommer fra motorens løftere. Engine Flush
p Hvis støyen i dine løftere er forårsaket av fanget rusk inni motoren din, spyle den med et rengjøringsmiddel som er spesielt utviklet for motorer kan bidra til å fjerne smuss. Engine flushes er utformet for å fjerne bygget opp gunk, skitt og rusk som kan være årsaken den til å kjøre dårlig eller stoppe olje fra lubricating motoren effektivt. En mangel på smøremiddel er ofte ansvarlig for den knocking eller tapping noises kan du bli høre fra motoren din. Det er imidlertid mulig at motoren flush kan føre til andre problemer på grunn av rusk bryte fra hverandre og tilstopping andre komponenter. Motor spyler bør kun utføres av sertifiserte mekanikere som er villige til garantien deres arbeid.
High Quality Oil

Noen oljer er utviklet for å gi bedre smøring enn andre. Mens fullt syntetiske oljer kan muligens forbedre drivstoff kjørelengde, har det blitt rapportert at semi-syntetiske oljer vil gi din bilens motor med bedre beskyttelse mot den knocking og å tappe forårsaket av en mangel på smøring. En tykkere viskositet kan også bidra til å redusere løfter støy, som kan en olje utviklet for bruk i motorer med høy kilometerstand.
Diverse Tilsetningsstoffer
p Det er en bredt utvalg av produkter på markedet som hevder å være i stand å redusere slitasje og forlenge motorens levetid. Disse produktene kombinerer vaskemiddel og rengjøring kvaliteten på motor spyler med en dose på ekstremt tykk motorolje. De er vanligvis selges i svært små mengder som kan legges, et par gram om gangen, til bilens motorolje. Selv om disse produktene hevder å utføre en rekke oppgaver som kan nytte for din motor og redusere mengden av støy som kommer fra deg løftere, avhengig av hva løfteren støy er forårsaket av i første omgang, er det ingen garanti for at noen av dem vil fungere på det aktuelle kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66950.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer