Hvordan Reset Fuel Pump i en 1996 Jeep Cherokee

Hvis din Jeep Cherokee har stoppet eller ikke vil starte og du føler at bensinpumpen har sviktet, så er det måter å sjekke og tilbakestilling av pumpen før du prøver en vanskelig erstatning . Ikke la deg lure til å se etter et drivstoff avskåret reset bryter, som 1996 Jeep Cherokee ikke har en. Hvis du vil tilbakestille drivstoffpumpen er en manuell prosess gjort gjennom de ulike strømfaser oppført i følgende trinn. Du trenger
Noen å hjelpe
Liten flat skrutrekker
Circuit Tester
Vis flere instruksjoner
en

Fjern lokket og lytte nøye for drivstoffpumpe til å komme på som noen slår på tenningen. Pumpen går for bare to sekunder om gangen når motoren ikke er i gang.
2

Slå på knappen i 3 sekunder og av i 5 sekunder og på igjen et par ganger. Hvis pumpen ikke kan bli hørt, og sett på lokket.
3

Slå av din Jeep. Åpne panseret og sjekke sikringen til drivstoffpumpen. Sikringsboksen er plassert i motorrommet.
4

Åpne sikringsboksen og lese listen på innsiden av omslaget. Dette vil hjelpe deg å finne bensinpumpen sikring.
5

Trekk ut sikringen og se på sølv tråden inne. Hvis det er en smeltet eller ødelagt ledning deretter finne en ny sikring som har den samme rating som den du fjernet. Kontroller dette mot dekselet til sikringsboksen eller sikringen selv.
6

Sett den nye sikringen inn og klikk den på plass.
7

Fjern stafetten og bruke Circuit Tester, tester terminalene at det ble koblet til for strøm med nøkkelen av. Det bør være en terminal med makt. Hvis ikke, er det en dårlig ledning under sikringen blokk til batteri, den skal ha konstant kraft på en terminal. Hvis det er strøm da erstatte releet og enheten skal fungere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66948.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer