Maxima Etanol Problemer

Nissan Maxima har vært i produksjon i 30 år som i 2011. Mye har endret seg mellom den opprinnelige 1981 Maxima og 2011 modell som er i produksjon, blant annet bilens evne til å bruke bensin med etanol lagt til. Etanol bensin additiv nivåer kan variere fra mindre enn 10 prosent til 85 prosent. Jo høyere mengden etanol som tilsettes til bensin, jo større sjanse at etanol-relaterte problemer vil oppstå. Vann

Etanol absorberer vann, og hvis det absorberer nok, kan etanol og vann skille fra bensin og synker til bunnen av tanken, forårsaker din Maxima drivstoffpumpe å suge opp en blanding av etanol og vann med liten bensin i blandingen. I tilfelle at tanken blir forurenset med vann eller kondens, vil etanol fortsette å absorbere den før den er ubrukelig som drivstoff. Din Nissan kan kjøre dårlig eller ikke i det hele tatt. Dette sannsynligvis ville føre til at "Check Engine" lys til å lyse, som de fleste Maxima modeller har sensitive drivstoff-blanding sensorer.
Fuel Economy

etanolblandet drivstoff ikke brenne så effektivt som ren bensin. Dette betyr at det ikke genererer samme nivå av energi, slik at Maxima er motoren blir nødt til å brenne mer drivstoff for å generere samme mengde strøm. Dette fører til reduksjoner i drivstofføkonomien. Jo mer etanol din Maxima har i tanken, jo mindre sannsynlig er det å få de forventede 26 miles per gallon.
Korrosjon

Etanol drivstoff er etsende . Over tid, kan det løse opp plast, gummi og glassfiber kjøretøy komponenter. Eldre modell Maximas vil inneholde mer plast og gummidetaljer enn nyere modeller, og kan bli skadet hvis etanol er gjentatte ganger brukt i bilenes drivstoffsystemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66925.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer