Hva skjer hvis en drivstoffilter er satt på bakover ?

Automotive drivstoff-filtre kommer i en rekke utførelser og er plassert på forskjellige steder. Mens noen drivstoff er laget for å hindre installere dem bakover , kan noen være installert bakover og kan, eller kan ikke , skape problemer . Symptomer

En drivstoff filter satt inn baklengs kan begrense eller stoppe flyten av drivstoff til motoren . Hvis du etter å endre en drivstoff filter , motoren plutselig viser et tap av ytelse, bør filteret kontrolleres for riktig montering .
Andre problemer

Verre enn ytelsesproblemer kan et brennstoff -filter som ble installert bakover føre til problemer som ikke gir merkbare symptomer . En bakover drivstoff filter kan begrense drivstoff til motoren , men begrensningen består av drivstoffpumpen . Dette vil føre til økt slitasje på drivstoffpumpen og kan føre til svikt i pumpen . Mens drivstoff-filtre er billig og enkelt å endre , drivstoffpumper er dyrt og vanskelig å endre .

Korrekt installasjon

Drivstoff filtre som kan installeres bakover har utskrift eller symboler på filteret for å indikere hvilken vei filteret skal installeres . Hvis det er noen bekymring for at et filter er installert bakover , må filteret fjernes og kontrolleres for å sikre riktig installasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66906.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer