Plymouth Breeze Speedometer Problemer

The Plymouth Breeze har flere rapporter og teknisk service bulletiner (TSB) om speedometeret problemer Breeze eiere opplever. Både mekaniske og elektriske problemer oppstår med speedometer på Breeze. Speedometeret på instrumentpanelet av Breeze informerer føreren av deres nåværende hastighet og miles kjørt. Speed ​​Sensor Problem

Plymouth Breeze er å ha et kontinuerlig problem med fartsmåleren etser. Når Turtallssensor korroderer, det påvirker speedometer og cruise kontroll og gjør det vanskelig å skifte gir. Hastighetssensoren ligger på overføring og er utsatt for veien rusk som kan ruste tilkobling av fartsmåleren forårsaker det å mislykkes, hvis dårlig kontakt er gjort på kontakten kontakten peker speedometeret fungerer ikke skikkelig. The Plymouth eier må ta Breeze inn i dealership å ha denne delen erstattes og tilkoblingene rengjøres.
Kabling Problemer

TSB er utgitt av produsenten av Plymouth Breeze om ledningsnett problemer som påvirker instrumentpanelet. Speedometer og andre målere kan ikke jobbe fordi ledningsnettet er ikke riktig skjøtes. To TSBs publiseres som til riktige måten teknikere er å spleise ledningsnettet, og hvis skjøting ikke løser problemet, da et komplett nytt ledningsnett må være installert i Breeze.

Speedometer Mechanics

Speedometeret på Plymouth Breeze er sviktende fordi mekanikken i instrumentet er å bryte. Denne enheten benytter en nål som peker på tall på en dial; nålen mekanikere på speedometeret har vært gjenstand for rapporter og klager på brudd under drift. Mange av disse rapportene sier at de små tannhjul som omdanner speedometer nålen kommer løs eller bryte helt under normale kjøreforhold. Den eneste korreksjon for dette speedometer problem i Plymouth Breeze er å ha hele speedometer enheten skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66886.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer