Hva kan forårsake et bilbatteri å Overoppheting?

Finne ut hva som har gått galt med bilen din kan være frustrerende hvis du ikke er mekanisk tilbøyelig. Men en overoppheting bilbatteri vanlig, og det er mange grunner til at det kan oppstå. Det vil resultere i bilen steiling, ikke starter eller en hvit røyk kommer ut av motorrommet - så det er viktig å forstå hva som kan ha forårsaket det. Utilstrekkelig kjølevann

kjølevæske i bilen er ansvarlig for å fjerne overskuddsvarme fra motorrommet slik at andre komponenter under panseret, slik som batteri, kan fungere. Kjølevæsken er vanligvis grønn i fargen og helles i bilens radiator deretter sirkulert gjennom hele systemet. Nivået av kjølevann bør ikke falle under minimumsnivået på innsiden av radiatoren. Dersom kjølevæskenivået er utilstrekkelig, kan batteriet overopphetes.
Sirkulasjonsproblemer
p Hvis kjølevæske eller vann ikke sirkulerer skikkelig gjennom hele systemet, kan dette føre til at bilen batteriet overopphetes. Dårlig sirkulasjon kan være forårsaket av en tett radiator, en defekt drivreim på vannpumpe eller en ødelagt termostat. Hver av disse problemene kan påvirke helsen til batteriet. Når dette skjer, batteriets temperatur stiger, og bilen boder på grunn av batteriets fiasko.
Utilstrekkelig Air Flow

En overoppheting batteri er en varmeoverføring problem ettersom varmen ikke blir rettet bort fra den. Dette problemet kan spores tilbake til en mangel på luft strømme til radiatoren som i sin tur påvirker bilens batteri. Dette symptomet kan identifiseres ved å kontrollere luft vifte og ved å se etter overdreven avsetninger på radiatoren eller air condition enhet.
Lekkasjer

Lekkasjer kan føre til at bilens batteri overopphetes fordi systemet ikke blir avkjølt og smurt skikkelig. Ser etter olje, vann eller kjølevæske dråper på bilens motordeler og på bakken under bilen vil vise om mulige lekkasjer. En oppsamling av gule gunk rundt oljelokket eller hvite overskyet avgasser er veiledende av kjølevæske eller olje lekkasjer som kan forårsake en batteriet overopphetes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66882.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer