Throttle Position Sensor Feilsøking

Bevegelsen av drivstoff gjennom en bilmotor trenger konstant justering og overvåking for å holde et kjøretøy i bevegelse. En del av dette overvåkingssystemet kalles gass stilling sensor . Funksjon

gass stilling sensoren fungerer med bensininnsprøytning forsamlingen . Det rapporterer til motorens kjørecomputer om gassen åpnes eller lukkes. Dette resulterer i datamaskinen allokere nok luft blandet med drivstoff for peak operasjoner .
Identifikasjon
p Hvis en gass stilling sensor er defekt eller løs, kan det påvirke bilen ved forårsaker den til å forsinke akselerasjon , på grunn av den om bord datamaskinen ikke har nok sensor tilbakemelding til riktig blande luft og drivstoff for bevegelse.
Feilsøking

Vanligvis , kan gass stilling sensor være troubleshot med skanning enhet som kobles til motorens på kjørecomputer . Feilkoder vises på displayet hvis det oppstår feil . Alternativt kan et enkelt voltmeter festes til å lese sensorens spenning og matche det med produsentens spesifikasjoner for å kontrollere at den er elektronisk fungerer . Eventuelle avvik fra riktig spenning bør justeres slik at motoren skal fungere optimalt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66863.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer