Subaru Legacy Speedometer Problemer

Til tross for at Subarus lengstlevende modell i USA , er Legacy kjent for å ha sjeldne speedometer problemer. Spesielt har 1999 Subaru Legacy verste banerekord på noen år . En defekt speedometer resultater i bilen registrerer en feil hastighet og total kjørelengde. Subaru Legacy

Introdusert i 1990 , er Legacy Subaru viktigste navneskilt i USA . Spesialiserer seg i all slags vær sedan og vogner , er Legacy en favoritt for familier og friluftsmennesker . Det har vært fem generasjoner av Legacy kjøretøy, med den femte start i 2010 .
Speedometer

Selv om sjeldne speedometer problemer er omtalt i de ulike Legacy modeller, 1999 modell opplevelser de fleste klager. Drivere rapportert tilfeller der speedometer enten leser feil hastighet eller synker til null. MSN Auto etikettene 1999 Legacy speedometer feil som en " moderat " problem. 1999 er det eneste året at Legacy pådratt moderate speedometer problemer.
Solution

Ifølge MSN Auto , kostnaden for å erstatte en 1999 Subaru Legacy speedometer hodet er anslått til $ 133 for deler og $ 97,50 for arbeidskraft på 2010 priser. På grunn av alder på bilen , ville en 1999 Legacy ikke dekkes under Subaru fabrikkgaranti. Hvis nyere kjøretøy erfaringer speedometer problemer , kan det fortsatt være dekket under Subaru 3-årige eller 36 000 -mile grunnleggende garanti.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66856.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer