Hva vil Blokkering av EGR Do?

En bilens eksos (EGR ) system reduserer mengden utslipp som slippes ut i atmosfæren. Blokkering av EGR vil resultere i en økning i utslipp samt problemer med motoren og eksosanlegget . Utslipp

EGR -systemet er utviklet for å redusere utslippene , spesielt etableringen av NOx. NOx er kombinasjonen av nitrogen og oksygen ved høye temperaturer under forbrenning . En blokkert EGR vil resultere i en økning av NOx samt hydrokarbon-utslipp som forurenser atmosfæren og kan føre til en bil til å mislykkes en utslipp test.
Eksos Damage

EGR -systemet reduserer utslippene ved å hindre forbrenning temperaturen i motoren fra å nå 2800 grader Fahrenheit , det punktet hvor NOx er produsert. Når EGR system svikter , vil motoren temperaturen øke. Dette vil ikke bare øke utslippene , men varmere eksos kan også føre til økt slitasje og mulig svikt i eksosanlegget .
Gass kjørelengde

En blokkert EGR -system kan resultere i detonasjon , ofte referert til som gnist rekyl . Detonasjonen blir forårsaket når drivstoff sprøytes inn i sylinderen og blir antent av varmen i sylinderen og ikke gnisten fra tenning . Denne tidlige brenning av drivstoff gjør motoren gå ineffektivt , økt drivstofforbruk og slitasje på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66855.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer