Ford F - 150 Kode 556

Moderne biler og lastebiler har datamaskiner som styrer bilens store systemer . Disse datamaskinene sende diagnosekoder som informerer mekanikken i eventuelle problemer . Ford F - 150 koder varierer fra 11 (system pass) til 998 (hard feil til stede) . Lese Codes

kan du lese koder på én av to måter: ved å feste et kjøretøy bestemt kode leser eller ved å koble et voltmeter til selvtesten kontakt. Leseren eller meter vil motta kodene som pulser og tolke dem med antall ganger en lys blinker på leseren eller nålen av voltmeter trekk. Finn plasseringen av selvtesten kontakten i bilens instruksjonsbok.
Kode 556

Denne koden indikerer at det primære kretsen slår på drivstoffpumpen er defekt . Bensinpumpen på Ford F150s er en elektronisk pumpe plassert i drivstofftanken . Koden kan tyde på en defekt pumpe eller et brudd i den elektriske kretsen .
Hensyn

Skifte bensinpumpe krever spesialverktøy som ikke vil generere gnister . Disse verktøyene er gummiert eller laget av messing . På grunn av den komplekse natur av tilgang drivstoffpumpe, har den erstattet av en dyktig mekaniker .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66839.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer