1996 Dodge Grand Caravan Vil ikke Idle

The 1996 Dodge Grand Caravan er et drivstoff-injisert kjøretøy, og kan ikke på tomgang for mange grunner. Noen ganger motoren tennes, men som bare identifiserer kilden til problemet i noen tilfeller. Det kan tyde på en dårlig sensor, men du må finne ut om sensoren er virkelig ille, eller om en annen komponent som forårsaker sensoren til å ha en dårlig lesning. Ofte et vakuum linje eller en tilsmusset pluggen kan føre til en dårlig lesning på en sensor, som fører til at van til stall eller tomgang ca. Du trenger
scanneutstyr
Plugghetter
Nebbtang
Forgasser rengjøringsmidler
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk om motoren lys på dashbordet lyser mens motoren er i gang. Hold foten på gassen for å holde turtallet opp beholde van fra drøye. Hvis motoren lyser, plugg inn koden scanner inn data link port under dashbordet på førersiden.
2

Vri nøkkelen til "On" posisjon. Trykk på "Read"-knappen på skanneren. Skriv ned kodene og matche dem med kodene på kodebrevet som følger med skanneren. Sensorer som forårsaker ujevn tomgang eller steiler inkluderer manifold absolutt trykk sensor, EGR ventil og inaktiv luft regulatoren.
3

Sjekk hver sensor som anvist av kodene. Hvis sensoren har en vakuumledning festet til det, kontrollerer vakuumledning. Bytt den ut hvis det er nødvendig. Vri nøkkelen til "On" posisjon, trykker du "Slett" på koden skanner, og deretter starte motoren for å se om det vil tomgang. Hvis motoren lyser av og bilen går på tomgang, du fant problemet. Hvis ikke, og samme kode kommer opp, skifte ut defekt sensor.
4

Sjekk tennpluggene hvis motoren lyser ikke. Trekk hver av pluggen ut, en om gangen, ved hjelp av Plugghetter. Hvis støpselet er tilsmusset (det vil være svart), endre pluggene. Hvis pluggene og ledninger ikke har blitt erstattet i over 30.000 miles, gjøre en fullstendig melodi opp.
5

Start motoren. Har en medhjelper holde rpm opp slik at bilen ikke stall. Sjekk for vakuum lekkasjer i hele motoren. Sjekk hver vakuum slangen ved pressing den av med nebbtang. Hvis motoren uvirksom ikke endrer seg, kan slangen skades. Kontroller slangen for pinholes og tårer, og erstatte det som er nødvendig.
6

Sjekk inntaket manifold. Spray forgasserrens langs pakningen-anleggsflaten langs nedre kant av inntak manifold. Hvis motoren jevner ut som du er sprøyting, stanser sprøytingen. Hvis motoren går på tomgang rough, spray det punktet. Hvis inaktiv jevner ut igjen, må du bytte inntak manifold pakning for å stoppe vakuum lekkasje som er årsaken til drøye ut eller grov tomgang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66829.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer