Hvordan Sammenlign OBD Skannere

Det finnes en rekke on-board diagnose (OBD) skannere for bruk. Som å kjøpe avhenger av modellen og år for kjøretøy det vil bli brukt på, så vel som typen av diagnostiske funksjoner trengs. OBD Historie

Forener States Environmental Protection Agency (EPA) som kreves OBD å bli standardisert i 1996. Kjøretøy 1995 og tidligere bruk bruke diagnostiske systemer som er unike for produsenten sin. For eksempel diagnostiske prosedyrer for en 1990 Ford og en 1990 Chevy Blazer er ikke det samme. Biler etter 1996 bruker samme prosess og system av koder.
OBD-Jeg bare Skannere

Kjøretøy predating 1996 kan plasseres i selvtesting modus. Feilkoder er formidlet av et blinkende check engine lys. Det finnes skannere tilgjengelig for disse kjøretøyene, men hver bil trenger en egen dedikert scanner. Spørsmålet her er om det er verdt å kjøpe en skanner i det hele tatt, på grunn av deres begrensede bruk og funksjonalitet.
OBD-II Only Skannere

De fleste OBD-II-skannere er ikke reversere kompatible. De vil ikke kunne lese koden fra kjøretøy predating 1996. De kan bli mye brukt på fabrikater og modeller etter 1996, men. Når man sammenligner skannere, må en potensiell kjøper å vurdere hvor mye de vil bruke den. Skannere kan være enkle kodelesere, bra for bare å hente aktive koder fra OBD-II-systemet. Dyrere skannere posten og vise live data fra bilens rekke sensorer.
Multi-fungerende enheter

Ettersom teknologien blir mer avansert og sofistikert, OBD skanner blitt mer komplisert . Noen skannere kan programmeres til å samhandle med andre diagnostiske systemer, som anti-lock bremsesystemer bremser. Det finnes også andre enheter kalt mikro-tunere. Ikke bare kan disse lese koden og overvåke sensordata, men de kan brukes til å omprogrammere bilens drivverk kontrollmodul.
Sammenligning Shopping

Lag en liste over alt som trengs . Tenk på følgende spørsmål: Hvor mange biler det brukes på? Vil det bli brukt til mer enn bare OBD koding? Vil det være nødvendig å overvåke sensorer? Denne listen kan brukes som et referansepunkt mens shopping på nettet eller i en auto deler butikken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66817.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer