Hvordan fikse Dash Lights på en 1994 Nissan Sentra

Kjøretøy over 15-år-gamle kan ofte manifestere en rekke elektriske problemer. Hvis dash lampene på 1994 Nissan Sentra begynner å svikte, må du se til å erstatte dem. Kjøring med brutte dash lys er ikke bare farlig for deg, men andre sjåfører. Du kan plukke opp erstatning pærer for ditt instrument panel på din lokale auto butikken. Du trenger:
skrutrekker
Replacement pærer
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på Nissan og finn batteripakken. Koble både positive og negative terminaler. Bruk tang til å forsiktig trekke dem av sine terminaler.
2

Sitt på førersetet i bilen og senk rattet. Du bør flytte det til sitt laveste mulig posisjon for å gi deg enkel tilgang til instrumentpanelet.
3

Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene som holder rammen på plass rundt instrumentpanelet. Det bør være to skruer for å fjerne.
4

Fjern de tre skruene som fester instrumentpanelet på dashbordet. Skyv instrumentpanelet sakte ut av dashbordet. Skyv hånden rundt baksiden av panelet, og fjern den elektriske kontakten. Hvis du sliter med å fjerne den med hånden, bruk en flat skrutrekker til å lirke den løs. Løft instrumentpanelet ut og legg den på et flatt underlag.
5

Skru de ødelagte dash lys og kast dem i søpla. Skru inn nye pærer med klokken til du ikke lenger kan slå dem videre. Dette vil sikre at de er festet på plass.
6

Fest instrumentpanelet og rammen på dashbordet følge fremgangsmåten i motsatt. Fest batteripolene under panseret og vri om nøkkelen til den ekstra stilling for å sjekke at dashbordet lyser nå fungere riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66810.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer