Min Clutch Pedal vil ikke komme tilbake

På en manuell eller girstang bil clutchen er hva kan du gire. Den er koblet til en pedal på gulvet ved enten en kabel eller en hydraulisk kobling. Kabelen og hydrauliske gi auto-retur slik at når du trykker på pedalen det kommer tilbake til sin rette posisjon og clutch i lås. De fleste biler i dag har en sperre på clutchen, så du er forhindret fra å starte bilen hvis clutchen er engasjert. Hvis koblingen ikke vil komme tilbake, kan du ikke være i stand til å starte bilen, og du nesten helt sikkert ikke vil være i stand til å kjøre hvor som helst hvis du gjør. Heldigvis, kan du være i stand til å midlertidig fikse clutchen slik at du kan få til et verksted. Instruksjoner
en

Pump opp clutchpedalen for å prøve og ta det opp igjen. Noen ganger vil dette skape nok press for å få det til å fungere lenge nok for deg å komme hjem.
2

Åpne panseret og legge clutchvæsken til reservoaret. Plasseringen vil variere avhengig av merke og modell. Fyll beholderen til anbefalt nivå og pumpe clutchen for å arbeide luften ut av systemet. Også se på væsken for å se om det ser skittent eller klart. Skitne og regn væske er et symptom på en lekkasje et sted i systemet.
3

Sjekk master sylinder og slave sylinder for lekkasjer. Se deg rundt selene for flekker som kan være tegn på væske kommer ut. Også se etter bulker, sprekker eller andre skader som kan foreslå et problem.
4

Kontroller clutch kabel for strekninger eller pauser. Se baksiden av pedalen og kontroller at kabelen er koblet til baksiden. Kontroller også at kabelen er fortsatt koblet til toppen av clutch. Uten spenning på den, kan kabelen løsner fra enten sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66791.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer